Logo #GOALS
Dit is de beeldschone vrouw van Daley Blind
© Instagram

Het mocht wat kosten, maar verloren zoon Daley Blind keerde in 2019 terug naar Amsterdam. Het betekende dat zijn meisje zich ook opmaakte voor een verhuizing: de twee woonden immers samen in Manchester. We stellen u graag voor aan Candy-rae Fleur, de vrouw van Daley Blind.

Candy-rae (28) is danseres van beroep en reisde voor haar werk al regelmatig terug naar Nederland. “Het is maar een uurtje vliegen”, liet ze zich in 2015 aan Helden Magazine ontvallen. Laat het de milieu-activisten maar niet horen.

De twee lijken voor elkaar gemaakt, maar toch was van liefde op het eerste gezicht geen sprake tussen Daley en Candy-rae. Ze kende de 30-jarige verdediger uit het uitgaansleven, maar het tweetal had in eerste instantie geen klik. Toch sloeg de vonk na een paar dates over.

Daley Blind heeft een zoontje, en er is een tweede op komst

En het gaat nog steeds goed. Steeds beter zelfs, want Candy-Rae en Daley stapten 16 juni 2019 in het huwelijksbootje. De voetballer deelde zelf de eerste foto met zijn ‘Mrs.’. Gezinsuitbreiding was eerder geregeld dan de bruiloft, want in oktober werd het pasgetrouwde stel ouders van zoontje Lowen. Grappig verhaal trouwens: Ajax-trainer Erik ten Hag maakte de naam van het ventje per ongeluk bekend in een interview voor de wedstrijd.

En er is opnieuw gezinsuitbreiding op komst: Daley maakte onlangs op zijn Insta bekend dat Lowen een ‘big bro’ wordt. Aaawh.

Oké, genoeg gezwijmeld. Hier wat fijne kiekjes van Candy-rae Fleur, de vrouw van Daley Blind.

https://www.instagram.com/p/ByxulV7C-o2/?utm_source=ig_embed

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind

© Instagram

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind

© Instagram

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind

© Instagram

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind

© Instagram

Vers