?>
Logo Goals and Glamour
Dit is de beeldschone vrouw van Daley Blind

Het mocht wat kosten, maar verloren zoon Daley Blind keerde in 2019 terug naar Amsterdam. Het betekende dat zijn meisje zich ook opmaakte voor een verhuizing: de twee woonden immers samen in Manchester. We stellen u graag voor aan Candy-rae Fleur, de vrouw van Daley Blind.

Candy-rae (30) is danseres van beroep en reisde voor haar werk al regelmatig terug naar Nederland. “Het is maar een uurtje vliegen”, liet ze zich in 2015 aan Helden Magazine ontvallen. Laat het de milieu-activisten maar niet horen.

De twee lijken voor elkaar gemaakt, maar toch was van liefde op het eerste gezicht geen sprake tussen Daley en Candy-rae. Ze kende de 32-jarige verdediger uit het uitgaansleven, maar het tweetal had in eerste instantie geen klik. Toch sloeg de vonk na een paar dates over.

Daley Blind heeft een zoontje en dochtertje

En het gaat nog steeds goed. Steeds beter zelfs, want Candy-Rae en Daley stapten 16 juni 2019 in het huwelijksbootje. De voetballer deelde zelf de eerste foto met zijn ‘Mrs.’. Gezinsuitbreiding was eerder geregeld dan de bruiloft, want in oktober werd het pasgetrouwde stel ouders van zoontje Lowen. Grappig verhaal trouwens: Ajax-trainer Erik ten Hag maakte de naam van het ventje per ongeluk bekend in een interview voor de wedstrijd.

En in februari 2021 was het opnieuw raak. Dit keer maakte Candy-rae de geboorte van hun dochtertje bekend op Instagram. ‘Boys play outside, Girls stay warm inside’, schreef ze bij een schattige foto van het gezin. 

Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram
Candy Rae-Fleur is de vriendin van Daley Blind
© Instagram

Trending

Versch!