Verstappen neemt media en Vettel op de hak

maandag 25 juni 2018 om 08:39 door Max

Max Verstappen kende gisteren tijdens de GP van Frankrijk een uitstekend resultaat. De nog altijd slechts 20-jarige coureur pakte de tweede plek achter de ongenaakbare Lewis Hamilton en mocht daardoor voor de derde keer in vier races het podium bestijgen.

Sebastian Vettel kende een mindere Grand Prix. Hij botste al in de eerste bocht op Valterri Bottas en moest dus al snel aan een inhaalrace beginnen. Uiteindelijk werd Vettel alsnog vijfde, maar Verstappen kon het niet laten een sneer uit te delen naar de Duitser.

Verstappen reageerde daarmee op de kritiek die hij zelf te verduren kreeg toen hij een paar races minder presteerde en ongelukken veroorzaakte: “Jullie hebben mij gevraagd om mijn rijstijl aan te passen, dus nu zouden jullie hetzelfde aan Vettel moeten vragen. Dat is mijn advies aan iedereen in deze perszaal”, aldus Verstappen. Hij verduidelijkte daarna snel: “Natuurlijk moet Vettel niets aanpassen. Hij moet de volgende race gewoon weer in zijn auto stappen en doorgaan met wat hij altijd al deed.”

Vettel reageerde al snel op de grap van Verstappen: “Het lijkt me het beste om hier niks over te zeggen. Ik ben te oud voor deze grappen.”

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
1x
WTF
2x
SEXY
7x
LOL
1x
OMG
3x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!