Logo Goals and Glamour
Oh jee: Rafael gaat Estavana verlaten
© Instagram

juni 2018 • Shownieuws

Oh jee: Rafael gaat Estavana verlaten

Geen paniek, het gaat nog steeds hartstikke prima tussen Rafael van der Vaart en Estavana Polman. Toch keert de middenvelder zijn vriendin de rug toe. Wat samenwonen betreft, althans.

Het contract van de voormalig Oranje-speler bij Midtjylland loopt af en dat betekent dat hij een andere club moet zoeken. De aanbiedingen die Raf krijgt, liggen buiten Denemarken en dat zou betekenen dat Raf ergens anders moet gaan wonen.

https://www.instagram.com/p/BfD09WgniEF/?hl=nl&taken-by=estavana

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Best een dingetje, geeft Estavana toe tegenover Privé. De twee zijn immers ouders van dochtertje Jesslynn. “Ik heb nog een jaarcontract in Denemarken, dus ik blijf daar wonen met onze dochter”, zegt de handbalster. “We zijn er nuchter onder. We zien wel hoe het gaat lopen. Het is aan Rafael. Hij wil gewoon nog voetballen en dat begrijp ik. Ik sta achter elke keuze die hij maakt, al zal ik niet met hem meegaan.”

Waar Van der Vaart zijn carrière voortzet is onduidelijk, want de naam van de 35-jarige middenvelder gonst niet bepaald in de geruchtenmolen. Zijn Deense avontuur was allesbehalve een succes: Raf speelde in twee seizoenen welgeteld zes minuten mee bij Midtjylland.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour