Deze 6 topspelers ga je niet meer terugzien in FIFA 19

donderdag 7 juni 2018 om 14:55 door Redactie

Niets zo veranderlijk als de voetbalwereld. Laten we eens kijken naar wat vertrouwde namen die je volgend jaar niet in je FUT-team kunt gebruiken. Simpelweg omdat ze niet meer in het spel zitten! Waaronder één heel bekende Nederlander…

6. Yannick Carrasco

Carrasco niet in FIFA 19

© EA Sports

De 24-jarige Belg speelt bij het Chinese Dalian Yifang, en de Chinese competitie ontbreekt nog altijd in FIFA. Dikke kans dat je in FIFA 19 niet met Carrasco aan de slag kunt. Dat is gezien zijn lekkere statistieken best jammer.

5. Per Mertesacker

Mertesacker niet in FIFA 19

© EA Sports

Deze Duitser speelde sinds jaar en dag bij Arsenal, maar zette er dit seizoen een punt achter. In FIFA staat hij vooral bekend om zijn PACE van 29(!), dus of veel mensen hem zullen missen is de vraag…

4. Javier Mascherano

Mascherano niet in FIFA 19

© EA Sports

Nog zo’n bekende naam die Europa verruilt voor het verre oosten. Mascherano liet FC Barcelona achter zich om bij het Chinese Hebei China Fortune te voetballen. Hij zal dus ontbreken in FIFA 19.

3. Andrea Pirlo

Pirlo niet in FIFA 19

© EA Sports

De grootmeester van de steekpass zette dit jaar een punt achter zijn voetballoopbaan, na een tweejarig verblijf bij New York City FC.

2. Kaka

Kaka niet in FIFA 19

© EA Sports

Kaka is 36, dus zijn afscheid zat eraan te komen. Toch zal het gek zijn om hem te moeten missen in FIFA, want hij was regelmatig coverboy van de reeks.

1. Wesley Sneijder

Sneijder niet in FIFA 19

© EA Sports

Zoals bekend speelt Wes tegenwoordig in de Arabische zandbak en keerde het Nederlands elftal de rug toe. We zullen de kleine middenvelder in FIFA 19 niet meer terugzien. Snif snif.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

7x
FAIL
10x
WTF
37x
SEXY
9x
LOL
15x
OMG
4x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!