?>
Logo Goals and Glamour
Gaap. Sylvie regelt wéér steenrijke zakenman
© Instagram

Shownieuws

Gaap. Sylvie regelt wéér steenrijke zakenman

Heb je plannen om het hart van Sylvie Meis te veroveren? Beter zorg je eerst dat je over een dikke bankrekening beschikt. Sylvie heeft inmiddels veel mannen verslonden, maar een arme sloeber zien we er niet tussen staan.

Artikel verder na advertentie

De ex van Rafael van der Vaart zette vorige maand een Overijsselse arts aan de kant, maar heeft de liefde alweer hervonden. Dit keer zou ze het gezellig hebben met ene Manuel Campos Guallar, een Spaanse zakenman. Manuel bezit een luxe restaurant op Ibiza, waar hij samen met Syl werd gespot.

Artikel verder na advertentie

Het restaurant is niet zijn enige business, want Manuel zit ook in het Madrileense vastgoed. Hij is goed bevriend met sterren als Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal en Enrique Iglesias. Zowel Sylvie als Manuel hebben hun relatie niet bevestigd, maar volgens de roddelrubrieken is dat slechts een kwestie van tijd.

Artikel verder na advertentie

#Repost @tatelrestaurants (@get_repost) ・・・ Dear @cristiano, Your partners @enriqueiglesias @rafaelnadal @paugasol and all the staff who make the family of TATEL ✨and ZELA?congratulate you on your 5th Ballon D’Or!!! ?Your talent, perseverance and hard work are the key to success?You’re a true champion on and off the field !!!?

A post shared by ZELA Restaurants (@zelarestaurants) on