?>
Logo Goals and Glamour

Woedend waren de fans van AEK Athene, vlak nadat hun club op 0-1 achterstand was gekomen tegen Panthrakikos. In de 87e minuut kwam AEK Athene met 0-1 achter door een eigen doelpunt van Bougaidis.

AEK Athene staat er inmiddels zo slecht voor dat degradatie, voor het eerst in het 89-jarig bestaan van de club, bijna een feit is. Dat het duel tegen directe concurrent Panthrakikos ook nog eens verloren dreigde te gaan, dat was voor de fans de druppel. Zij renden het veld op en gingen achter de vluchtende spelers aan. Ironisch genoeg zal deze actie van de supporters waarschijnlijk de officiële degradatie van AEK Athene betekenen. Punten in mindering zullen namelijk een zeer waarschijnlijke straf zijn.

De voorzitter van AEK Athene reageerde in de media: “We gaan door zeer moeilijke tijden nu. Ik wil graag veel dingen zeggen, maar ik wil niet nog erger te maken. Ik weet hoe de echte, pure AEK fans zich voelen vandaag en ik wil mijn excuses aanbieden aan hen. De anderen (die het veld oprenden) geven ons zo niet eens de kans om onszelf te redden in de laatste wedstrijd van volgende week.”

De preses eindigt: “Alles wat ik moet zeggen tegen de fans is: probeer kalm te blijven, uw trots te houden voor uw club. Op de een of andere manier zal het team weer terugkomen.”

Zie hier de beelden van de supporters die het veld opkomen:

Trending