?>
Logo Goals and Glamour

Fans van Borussia Dortmund zijn bij de verkoop van kaartjes voor de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid met elkaar op de vuist gegaan. Dat meldt de lokale politie.

Omdat veel van de stadionkassa’s niet van beveiliging waren voorzien, moesten agenten ingrijpen. Zelfs de oproerpolitie werd ingezet om vechtende fans uit elkaar te houden. De Duitse voetbalclub had aangekondigd dat de laatste kaarten voor het belangrijke duel met Madrid vanaf 8.30 uur dinsdagochtend verkocht zouden worden. De eerste supporters hadden zich daarom al op zondagmiddag verzameld bij de ticketverkooppunten, om zo een kaartje te bemachtigen voor het treffen van volgende week woensdag.

Hans-Joachim Watkze, algemeen directeur van Borussia Dortmund reageerde via de media: “We hebben de enorme stormloop op de kaarten onderschat. Dat mogen we onszelf aanrekenen. We zullen de tickets niet meer in de vrije verkoop doen. Zo gaan we de verkoop op de zwarte markt ook tegen.”

De wedstrijd, die volgende week dinsdag wordt gespeeld, is inmiddels uitverkocht. Het stadion in Dortmund biedt plaats aan 65.000 toeschouwers tijdens een Champions Leagueduel.

Trending