?>
Logo Goals and Glamour

Lionel Messi is gedwongen verhuisd. Hij heeft een nieuwe woning gekocht dat op een domein van zo’n 10.000 vierkante meter ligt. De woning ligt in een rustig voorstadje zo’n 20 kilometer ten zuiden van Barcelona.

De topper van Bar├ža was zijn luidruchtige buren, die heel wat feestjes organiseerden in de Pedralbes-wijk van Barcelona, helemaal zat, dat meldt DarioGol. Zijn huidige buren zorgen volgens Messi niet voor een ideale leefomgeving voor een topvoetballer. Vooral de luide muziek tijdens de vele feestjes waren voor Messi een reden voor de verhuizing. Ook voor baby Thiago, het eerste kind van Lionel en zijn vriendin Antonella die in november vorig jaar werd geboren, is het een drama.

Messi kocht de grond van zijn huis voor zo’n miljoen euro. De drie ‘fincas’ (soort huizen) op het grondgebied moeten grondig gerenoveerd worden. Dat project laat Lionel Messi volledig over aan zijn broer Rodrigo, die het nieuwe ‘imperium’ van de Bar├žavedette moet uitbouwen. Over een maand moet alles klaar zijn en kunnen de Messi’s verhuizen.

Trending

Versch!