?>
Logo Goals and Glamour

Michel Vorm is door zijn goede spel bij Swansea opgevallen bij tal van grote clubs. Arsenal, Liverpool en Barcelona hebben via tussenpersonen al geïnformeerd naar de vraagprijs voor de 29-jarige doelman van Swansea City. De club staat door het financiële plaatje niet onwelwillend tegenover een verkoop.

Vorm, die zo’n twaalf miljoen pond (14 miljoen euro) op moet leveren, werd in 2011 voor 1,5 miljoen pond (zo’n 1,7 miljoen euro) door Swansea overgenomen van FC Utrecht.

De interesse van Arsenal in de reservedoelman van het Nederlands elftal is het meest concreet. Arsenal-manager Arsène Wenger niet genoeg vertrouwen in zijn eerste twee keepers Lukasz Fabianski en Wojciech Szczesny en heeft al enige tijd een oogje op Michel Vorm.

Ook Barcelona zou echter in de markt zijn voor Vorm. De keeper bracht afgelopen weekend een bezoekje aan de Catalaanse stad, maar dat betrof volgens de doelman een gezinsuitje. “Dus nee, ik was niet in Barcelona om een contract te tekenen.” Vorm kent de verhalen over de interesse van Barcelona, maar weet niet hoe concreet het is. “Nog niemand van die club heeft contact gezocht met mijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg. Al denk ik wel dat er iets staat te gebeuren op keepersvlak. Als Valdés daadwerkelijk vertrekt, moet Barcelona daarop inspelen.”

Naast Arsenal en Barcelona zou ook Liverpool interesse hebben in de Nederlandse doelman.

Trending

Versch!