Logo Goals and Glamour
Pellè lanceert eigen t-shirt

november 2013 • Shownieuws

Pellè lanceert eigen t-shirt

Al vele grote sterren in de muziek en film-wereld gingen hem voor en nu heeft ook Graziano Pellè een eigen shirt van ontwerper Eleven Paris. Het schitterende shirt, dat door Feyenoord in samenwerking met Men at Work en Eleven Paris wordt uitgebracht, werd woensdagavond met veel poespas gelanceerd.

“Voor mij is het een grote eer om net als een aantal beroemdheden met een portret te staan afgebeeld op een shirt”, zei Pellè. De spits was duidelijk onder de indruk van het grootse karakter van de presentatie. “Ik had niet verwacht dat het zoveel zou losmaken. Dat maakt mijn trotse gevoel dat ik hier mag staan alleen maar groter.”

Men at Work-eigenaar Mark Hommelberg is ook zeer blij met zijn nieuwe aanwinst: “Bij ons leefde al enige tijd de vraag wie uit Nederland zich in het rijtje van iconen kon voegen voor een portret op het shirt”, vertelde hij. “Naast model Doutzen Kroes kwamen we al snel uit bij Graziano Pellè, die met zijn uitstraling fantastisch op het shirt past. We hadden niet verwacht dat de presentatie van vanavond zo’n gekkenhuis zou worden. Voor Nederlandse begrippen is dat bijna ongekend. Wat dat betreft is Pellè niet alleen een grote voetballer, maar bijna een merk.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het shirt met daarop het portret van Pellè verschijnt in een heren- en een damesvariant en kost €39,99.

Logo Goals and Glamour