?>
Logo Goals and Glamour
Oh jee: ‘Barney’ is dartpijlen voor WK kwijt
© Pro Shots

Grote problemen voor Raymond van Barneveld in aanloop naar zijn WK-wedstrijd tegen Michael van Gerwen. ‘Barney’ is dankzij gerommel van de KLM zijn bagage kwijt.

De darter zou vandaag naar speelstad Frankfurt vliegen, maar de luchtvaartmaatschappij heeft zijn vlucht geannuleerd. Bovendien mag Barney zijn koffer niet ophalen. Da’s een probleempje, want in die bagage zitten de pijlen (en sponsorkleding) van de 51-jarige topdarter.

Twitter-woede

“Bedankt KLM voor het annuleren van mijn vlucht terwijl ik bij de gate zat”, foetert Barney op Twitter. “Zonder opgaaf van redenen. En bedankt dat ik mijn koffer niet terug kan krijgen. Met welke kleding en pijlen kan ik nu het WK gaan gooien? Koninklijk waardig.”

De KLM reageert zakelijk: “We vinden het vervelend te horen dat je vlucht geannuleerd is. Kan je ons alsjeblieft je boekingscode toesturen in een DM? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden.”

Twitter-woede Barney

© Twitter

Het toernooi begint morgen, maar Barney speelt vrijdag pas tegen landgenoot Van Gerwen. Hopelijk heeft de Hagenaar tegen die tijd zijn koffers terug.

Trending

Versch!