?>
Logo Goals and Glamour

De manager van Mark van Bommel, Mino Raiola heeft vanmorgen de woorden van Pierre van Hooijdonk ontkend dat Mark van Bommel de knoop al heeft doorgehakt. Volgens de zaakwaarnemer weet de speler het nog altijd niet.

Pierre van Hooijdonk meldde in Studio voetbal dat Mark van Bommel spelers aan het regelen is voor een afscheidswedstrijd. De kans lijkt daarom groot dat hij stopt met voetballen. Volgens Pierre wist hij dit zo goed als zeker. Het leverde al een confrontatie op met Ronald Waterreus.

VI’s Thijs Slegers wist op Twitter de volgende woorden van Raiola te melden: “Nog geen besluit. Worden al 3 jaar spelers door ons gevraagd. Van Hooijdonk niet. Onder anders Ibrahimovic, Schweinsteiger, Thiago Silva en Maxwell komen naar galawedstrijd voor Mark. Opbrengst volledig naar goed doel.”

Hij vond de onthulling van Van Hooijdonk dan ook van het niveau van shownieuws: “Maar er is nog geen besluit, dus geen datum, geen stadion. Niets. Van Hooijdonk is de Evert Santegoeds van het profvoetbal.” Daarmee verwijst hij naar het feit dat Santegoeds wist te verkondigen dat Sylvie van der Vaart en Zlatan Ibrahimovic een relatie hebben. Dit bleek niet waar.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Trending