?>
Logo Goals and Glamour

In Leeuwarden liggen een aantal van de vaste supporters en het bestuur met elkaar in de clinch. Vandaag is er weer een nieuw hoofdstuk in de zaak gekomen.

De directie van de Eredivisie-club liet vanmiddag weten dat fans bij ‘de verplichte autocombi’ voor de uitwedstrijd op 7 december bij RKC alleen gebruik mogen van personenauto’s. Daar voegde de club uit Leeuwarden aan toe: ‘En niet van van taxibusjes/limousines en dergelijke…’.

De toevoeging van de Friese profclub is een verwijzing naar de uitwedstrijd bij AZ, toen een aantal fans als ludieke actie tegen de verplichte autocombi twee luxe limousines huurden om zich naar Alkmaar te begeven. Met de mededeling van vandaag hoopt Cambuur dat volgende maand niet opnieuw mee te maken. Op Twitter reageerde Johan de Vries, bestuurslid van een van de supportersclubs CambuurCulture vrijwel direct: “Cambuur eerste club ter wereld die limousine-verbod heeft!”

We zijn benieuwd wat de fans van Cambuur volgende maand voor een keuze zullen maken om te reizen. Wij denken aan een paard, tractor of misschien wel een koets?

Trending

Versch!