?>
Logo Goals and Glamour

Lex Immer heeft de laatste anderhalf jaar behoorlijk vaak kritiek te verduren van fans en pers. De Feyenoorder is daar inmiddels helemaal klaar mee. “Ik kan niet eens meer normaal naar de supermarkt”, zegt de middenvelder tegen Sp!ts.

“Het valt me op dat de negatieve reacties komen van personen die niet dicht bij mij staan en mij niet goed kennen. Maar na anderhalf jaar ben ik er wel een beetje klaar mee. Er zijn een paar journalisten, ik ga geen namen noemen, die mij lijken te willen neerhalen”, zegt Immers.

Waarom ze het op hem gemunt hebben weet Immers niet: “Ik heb geen idee waarom. Zien ze liever alleen maar eigen jeugd in het eerste van Feyenoord? Komt het omdat ik uit Den Haag kom? Ze blijven maar negatief over mij schrijven en hopen dat Ronald Koeman dat op een gegeven moment zat is en mij uit het elftal haalt. Ze doen hun best maar; ik laat me er niet door kapot maken of van de wijs brengen.”

Immers legt uit wanneer het voor hem te ver ging: “Kritiek op zich is natuurlijk geen probleem, maar wel als het persoonlijk wordt. Ik kan niet eens meer normaal naar de supermarkt met mijn kinderen. Als ik daar loop, zeggen mensen van alles tegen me en moet ik mijn zoontje en dochtertje uitleggen waarom ze van die rare en lelijke dingen zeggen. Ze roepen dat ik beter mijn best moet doen, want ze geloven wat ze lezen.”

Trending

Versch!