?>
Logo Goals and Glamour

Een aantal jaar geleden was Piet de Visser de ontdekker van Jonathan Reis. Een geweldig talent, de nieuwe Romario of Ronaldo en noem het maar op. Een paar jaar en een ernstige blessure later verpietert de Braziliaan echter bij de beloften van Vitesse.

Enkele dagen terug zocht de Visser zijn oogappel op, en sprak duidelijke taal tegen hem: “Ik heb hem daar gezegd dat ik zijn oren en oorringen eraf snijd als hij de komende tijd niet laat zien wat hij kan. Als hij zich verbetert, gaat de trainer hem er weer bij nemen. Zo’n type is Peter Bosz wel.”

Dat Reis momenteel bij de beloftes zit heeft hij volledig aan zichzelf te wijten. “Jonathan presteerde niet en kwam er daardoor naast te staan. Als wisselspeler heeft hij op en naast het veld ook niet de juiste mentaliteit getoond. Hij is zijn kop in de wind gaan gooien en daarom greep de trainer terecht in.”

De Visser heeft echter nog altijd veel vertrouwen in Reis: “Jonathan barst nog steeds van het talent’, weet de Visser. ‘Op 90% is hij nog de beste spits van de Eredivisie. Hij moet het alleen wel zelf doen.”

Trending

Versch!