Logo Goals and Glamour
Nederlands model dumpt tennislegende Boris Becker
© Facebook

mei 2018 • Shownieuws

Nederlands model dumpt tennislegende Boris Becker

Ook het tweede huwelijk van oud-tennisser Boris Becker houdt geen stand. Becker en zijn Nederlandse vrouw Lily Kerssenberg hebben vandaag een scheiding aangevraagd. Ze gaan als vrienden uit elkaar, laten ze weten. Ja ja.

Wat de precieze reden van de breuk is blijft onduidelijk, maar de financiën van de 50-jarige Wimbledon-winnaar gaan niet lekker. Becker ging vorig jaar failliet en schijnt 61 miljoen schuld te hebben. Maar dat had zijn relatie met Lily alleen maar sterker gemaakt, beweerde hij destijds nog.

Het Nederlandse model Lily Kerssenberg DUMPT ex-tennisser Boris Becker. Wie van je vrienden gaat haar wél blij maken? ? · · · #borisbecker #babe #lilykerssenberg #wimbledon

A post shared by #GOALS (@goalsandglamour) on

Artikel verder na advertentie

Boris en Lily (die eigenlijk Sharley heet) trouwden in 2009. Zoontje Amadeus werd in 2008 geboren.

Artikel verder na advertentie

Het zijn zeker niet de eerste privé-sores van Becker. Tijdens zijn eerste huwelijk verwekte hij een dochter bij een minnares. Een paar jaar later, in 2008, was hij even verloofd met de dochter van zijn vroegere manager. Kort daarna kreeg hij een relatie met Kerssenberg, die met haar 41 jaar bijna tien jaar scheelt met de oud-tennisser.

Gepostet von Lilly Becker am Montag, 15. Februar 2016

Lily Kerssenberg dumpt Boris Becker

© Instagram

Lily Kerssenberg dumpt Boris Becker

© Instagram

Logo Goals and Glamour