?>
Logo Goals and Glamour

Sylvie van der Vaart heeft na lange tijd haar mond houden eingelijk haar verhaal over de scheiding van haar en Rafael verteld. In de Privé van deze week haar kant van het verhaal.

‘Ons huwelijk wankelde al jaren, zegt Sylvie in het interview. “Er zijn dagen en nachten geweest dat ik in mijn bed heb liggen woelen en huilen en ik echt niet meer wist hoe het verder moest. Ik ben de afgelopen jaren, na mijn ziekte, alleen maar bezig geweest met overleven.”

De liefde na Rafael is nog niet al te rooskleuring. Zo had ze kortstondig een relatie met de Fransman Guillaume Zarka. Daar wil ze echter weinig woorden aan vuil maken. Ze is het geloof in de liefde echter nog niet verloren: “Ik ben natuurlijk wel teleurgesteld in de liefde. Als zelfs het huwelijk waarvan ik dacht dat het voor het leven was kan stuklopen… Toch sta ik wel open voor een nieuwe relatie. Ik mag dan vervelende dingen hebben meegemaakt, ik laat me het mooiste dat er is niet afnemen.”

Ze heeft geen haatgevoelens tegenover haar ex Rafael. “Van mij geen kwaad woord over hem. Hij heeft me het liefste gegeven wat ik heb: onze zoon Damian. En daar blijf ik hem eeuwig dankbaar voor.”

Trending

Versch!