?>
Logo Goals and Glamour
Knotsgekke eredivisie krijgt vervolg
In de ArenA dit weekend: Ajax-Vitesse © wikimedia.nl

Het is een knotsgekke competitie tot nu toe. Het verschil tussen koploper en nummer laatst wat nog nooit zo klein en het verschil tussen nummer één en nummer tien slechts drie punten.

Na het afgelopen weekend, met eigenlijk alleen maar verrassingen, wordt het ook nu weer gissen wie er na het weekend bovenaan staat. Er zijn eigenlijk acht ploegen die kans maken. Bookmaker Unibet heeft er voor het eerst zelfs een weddenschap over gemaakt. Wie staat na het weekend bovenaan in de Eredivisie?

Volgens de bookmaker blijft de topdrie ook na het weekend onveranderd. FC Twente (1.20) blijft nummer één, achtervolgd door Ajax (6,50) en AZ (12,00). PSV volgt op behoorlijke afstand (35,00). Wie denkt dat PEC Zwolle lijstaanvoerder wordt neemt een behoorlijk risico, maar kan ook flink winnen. Elke ingezette euro levert bij Zwols succes tweehonderd keer de inleg op.

Feyenoord liet afgelopen weekend de kans liggen om lijstaanvoerder te worden en volgens de bookmakers van Unibet gaat het ook zondag zeker niet gebeuren. De Rotterdammers winnen weliswaar van SC Cambuur (1,90) maar de kans dat ze straks bovenaan staan, is minimaal (2000,00). Overigens is Ajax bij Unibet nog steeds favoriet voor het kampioenschap (2,50), gevolgd door PSV (3,00) en FC Twente (6,00).

Live kijken, live wedden
Tijdens alle wedstrijden in de Eredivisie is het mogelijk om live te wedden. Dit kan natuurlijk ook via je mobiele telefoon. Nog geen Unibet-account? Schrijf je dan nu in en ontvang direct een bonus tot vijftig euro!

Trending