?>
Logo Goals and Glamour

Narsingh had de afgelopen tijd nog wel eens nare gedachten. Hij keerde terug van een zware blessure, maar dacht vaak dat het nog niet goed zat: “Dat hoort allemaal bij het proces wat je doormaakt na zo’n zware knieblessure’, zo weet Narsingh inmiddels.

Op 22 december vorig jaar scheurde Narsingh zijn kruisband in het duel bij NAC. “Een dag later werd die knie dik. Ik kon er mee lopen, maar voelde wel dat er iets was. Maar ik had niet gedacht dat de kruisband was afgescheurd. Een week later wilde de medische staf voor de zekerheid toch een MRI-scan laten maken, toen bleek pas hoe erg het was.”

De diagnose kwam keihard aan bij Narsingh, bezig aan zijn eerste seizoen in Eindhoven. “Ik had juist mijn draai gevonden en toen gebeurde dit.” Hij werd daarna geopereerd. Daarna volgde een intensief revalidatietraject, eerst in Zeist. “Die eerste 6 weken na mijn blessure waren heel zwaar. Ik kon niks doen, moest overal heen gereden worden en had veel pijn. Dat was de moeilijkste tijd. Ik heb heel veel uren alleen doorgebracht, maar ik wist waarvoor ik het allemaal deed. Het was geen lekkere periode, maar nu ik hier weer sta, denk ik: hier heb ik al die tijd voor gewerkt, ik kan weer voetballen.”

Begin oktober maakte Narsingh bij Jong PSV in de Jupiler League zijn eerste minuten, woensdag tegen Roda JC (1-3) volgde na 10 maanden afwezigheid zijn rentree in de hoofdmacht. “Lekker dat ik weer minuten heb gemaakt, het zou alleen nog lekkerder zijn geweest als we hadden gewonnen. Acties maken en voorzetten geven ben ik niet verleerd, het gaat nu om ritme opdoen. Ik denk dat ik dan weer de oude Luciano Narsingh ben.”

Trending