?>
Logo Goals and Glamour

Sabia Engizek en Rafael van der Vaart zijn dolgelukkig samen. De ex-vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz en de voetballer van HSV hebben het fijn samen en verwachten komend jaar hun eerste kindje. Dat gegeven maakt Rafael volgens Sabia enorm gelukkig: “Rafael is de hele dag aan het zingen. Hij kan zijn geluk niet op. Voortdurend wil Rafael mijn buik vasthouden. Echt zó lief!”

Sabia zegt tegen Story dat ze Sylvie van der Vaart zelf het nieuws over hun baby niet verteld heeft: “Rafael en ik hebben het tegen Damián en Dorte, de vaste oppas, gezegd. Via hen heeft zij het vernomen.”

Rafael wilde al heel lang een tweede kind: “Het is altijd zijn wens geweest om na Damián nog een kindje te krijgen. Tijdens zijn huwelijk met Sylvie is het er niet van gekomen. Dat we nu samen een echte liefdesbaby krijgen, maakt hem dolgelukkig. Over een paar weken kunnen we zien wat het wordt. We kunnen haast niet wachten! Rafael zat nu al te gluren of hij kon zien of we een jongen of een meisje verwachten.” Zoon Damián heeft geen voorkeur. “Het maakt hem niet uit of er een jongen of een meisje komt.”

Trending