Logo Goals and Glamour
Wut? Peter R. betaalt publiek om bij zijn slecht scorende show aan te schuiven
© Pro Shots

mei 2018 • Lachen

Wut? Peter R. betaalt publiek om bij zijn slecht scorende show aan te schuiven

Peter R. de Vries zal niet blij zijn met een geinige ontdekking van Mediacourant. Het medium vogelde uit dat de misdaadverslaggever zijn publiek betaalt om bij zijn nieuwe talkshow De Raadkamer aan te schuiven.

Mediacourant vond een Facebook-oproep van STENT Casting, dat het publiek voor het programma bij elkaar zoekt. Toeschouwers bij De Raadkamer krijgen een vergoeding van 20 euro als ze op de show van Peter afkomen.

Het gaat niet lekker met de nieuwe talkshow van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever betaalt keiharde euro's om toeschouwers naar 'De Raadkamer' te krijgen. Als je aanschuift krijg je 20 piek. Zouden jullie het doen? ?#opheterdaadbetrapt #wateenarmoe #peterrdevries #deraadkamer #sbs6 #ajax

A post shared by Goals and Glamour (@goalsandglamour) on

Artikel verder na advertentie

En die financiële tegemoetkoming is uitzonderlijk, want vaak moet je juist geld bijleggen om bij een talkshow als Pauw of Jinek aanwezig te zijn. De studiogasten moeten wel hun eigen reiskosten en parkeergeld betalen.

Artikel verder na advertentie

De Raadkamer is dan ook allesbehalve succesvol: er keken de afgelopen aflevering nog maar 180.000 mensen naar de nieuwe misdaadshow van De Vries.

Logo Goals and Glamour