?>
Logo Goals and Glamour

Nadat gisteren echt duidelijk werd dat Sabia zwanger is van Rafael, was het natuurlijk wachten op een reactie van Raf’s ex Sylvie. Haar reactie in het Duitse Bild was aardig: “Ik wens ze beiden het allerbeste. Van harte!”

Wanneer Sabia is uitgerekend, wilde vader Ramon van der Vaart gisteren niet zeggen. “Het is aan Rafael of zijn vriendin om daar officiële mededelingen over te doen.” Het moet wel binnen een maand of acht gebeuren natuurlijk, dus komend voorjaar, was de vraag: “Dat zou zomaar kunnen”, aldus de vader van Rafael.

Afgelopen zondag, toen Rafael in de 67ste minuut een doelpunt scoorde in de wedstrijd Hamburger SV-VfB Stuttgart, gaven de tortelduifjes weer een signaaltje af. Opgetogen over zijn goal zocht Rafael, aldus Bild, oogcontact met een juichende Sabia op de tribune. Toen hun blikken elkaar kruisten, zou Sabia trots de hand op haar nog nauwelijks zichtbare buikje hebben gelegd. Alsof ze wilde zeggen: ‘niet alleen ik, maar ook onze liefdesbaby is trots op je’.

De scheiding tussen Sylvie en Rafael is inmiddels bijna rond. Sylvie krijgt maar liefst 4,5 miljoen mee van de HSV-voetballer. Hun zoontje Damian gaat de helft van de maand bij zijn moeder wonen en de andere helft bij zijn vader en Sabia.

Trending