?>
Logo Goals and Glamour

Nu zijn kammetje en potje gel in het Feyenoord-museum terecht komen, is het kapsel van Graziano Pellé officieel gemeengoed. Niet elke haardos komt echter zo goed uit de verf als de jaren 50-scheiding van onze Italiaanse mooiboy. Wij presenteren u daarom tien voetballers met belachelijke kapsels!

10. Carles Puyol

Carles Puyol

Bij Aragorn en Johan Derksen past het prima, maar we leven inmiddels in 2013 en de extreem lange, modelloze haardos van Puyol kan écht niet. Hoe je aanvallers kan afstoppen met zo’n pony voor je ogen is ons een raadsel, maar je speelt bij Barcelona of je speelt er niet.

9. Mario Balotelli

Mario Balotelli

Als hij niet bij de paus op audiëntie gaat, rookt in de trein, zijn varkentje verzorgt of medespelers schopt laat Balotelli zich de vreemdste kapsels aanmeten. Maar goed: een vreemd kapsel bij een vreemd iemand… Wordt dat kapsel dan niet normaal? Iets om over door te filosoferen, mensen!

8. David Beckham

David Beckham

Er was een tijd dat Beckham per week van haardos wisselde. Hoewel dat opmerkelijk is, zaten daar best wat leuke kapsels tussen. Deze coupe uit 2003 kunnen we echter als ietsje minder geslaagd beschouwen.

7. Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Sterspits Zlatan is niet de knapste voetballer die op de velden rondloopt. Als je er dan echter voor kiest jezelf een paardenstaart aan te meten doe je ook niet heel erg je best er florissant uit te zien. De vlassige snor maakt de look van louche, Bosnische nachtclubeigenaar compleet.

6. Roberto Baggio

Roberto Baggio

Roberto Baggio, ER ZIT EEN BEEST IN JE HAAR!!!

5. Bacary Sagna

Bacary Sagna

Wanneer je die gekke vlechtjes van Sagna een voor een afknipt kun je mikado spelen. Misschien kan de Arsenal-verdediger zich daarmee vermaken, nu hij steevast op de bank geposteerd wordt.

4. Ronaldo

Ronaldo

Op het WK van 2002 – waar wij Nederlanders niet graag meer over praten – kwam Brazilië uiteindelijk als kampioen uit de bus. De ‘oude’ Ronaldo had met acht doelpunten een groot aandeel in dat succes. Toch jammer dat hij zijn haar niet even af heeft laten knippen voor die gelegenheid.

3. Abel Xavier

Abel Xavier

Een donkere versie van Goku met baard, zo kunnen we de look van de Portugese Abel Xavier het best omschrijven. Passief Super Sayian, deze man. Toen de beste jongen ooit bij PSV speelde zag hij er nog enigszins normaal uit, maar de verdediger is inmiddels even vaak van geblondeerd kapsel gewisseld als van club. Hint: Xavier ging in zijn loopbaan 12 verschillende voetbalploegen af.

2. Neymar

Neymar

Nu is hij een mooiboy met een prachtige vriendin, maar zelfs de 21-jarige Neymar heeft al zijn jeugdzondes. Bovenstaand kapsel bijvoorbeeld.

1. Giovanni Simeone

Giovanni Simeone

Diego Simeone ken je misschien nog: deze Argentijnse middenvelder heeft 106 caps voor de nationale ploeg en speelde voor Atletico Madrid en Internazionale. Zijn zoon Giovanni schopte het wat minder ver, dus besloot hij de aandacht maar te trekken met een bizar kapsel.

Trending

Versch!