Logo Goals and Glamour
Auw. Sylvie dumpt nieuwe liefde op pijnlijkste manier ooit
© Instagram

mei 2018 • Shownieuws

Auw. Sylvie dumpt nieuwe liefde op pijnlijkste manier ooit

Je bent een diva of je bent het niet. Sylvie Meis had in dermatoloog Sander Klieverik de liefde hervonden, maar dat hield slechts een paar maanden stand. Dj Edwin Evers geeft ons een interessant kijkje in de dumptactieken van Miss Meis. En die zijn allesbehalve glamorous.

Haha, volgens Edwin Evers dumpte Sylvie Meis haar nieuwe liefde met een BRIEF: "Sander kreeg een week na haar verjaardag een brief van het management van Sylvie dat de relatie voorbij was." Wie is ook wel eens zo hard gedumpt? ?#wtf #sylviemeis #verkering #missmeis #diva

A post shared by Goals and Glamour (@goalsandglamour) on

De ex-vriend van Sylvie komt uit de buurt van Hardenberg, waar Evers woont. De discjockey heeft via via het een en ander vernomen, vertelt hij in zijn radio-show. “Wat ik begreep is dat Sander een week na haar verjaardag een brief kreeg van het management van Sylvie dat de relatie voorbij was”, aldus de afzwaaiende Evers. Dat leidde uiteraard tot hilariteit in de studio.

Artikel verder na advertentie

De Telegraaf toog naar de manager van Sylvie om navraag te doen, maar die wilde niet reageren. Hoewel Sylvie en Sander maar een paar maanden samen waren, was de arts nog wel aanwezig op het 40e verjaardagsfeest van de ex van Rafael van der Vaart.

Artikel verder na advertentie

En dit is ‘m, de arme drommel in kwestie:

Sander Klieverik is de ex van Sylvie Meis

© Instagram

Logo Goals and Glamour