Deze competities worden toegevoegd aan FIFA 19 (als het aan fans ligt)

dinsdag 15 mei 2018 om 10:20 door Redactie

Het voetbalseizoen zit erop en de zomer is in aantocht, dus hoog tijd om ons te verheugen op een nieuwe FIFA. De trailer voor PES 2019 is al gedropt, maar over FIFA 19 weten we bar weinig. Eén van de vragen is bijvoorbeeld: met welke nieuwe competities kunnen we aan de slag?

De website FIFPlay nam de proef op de som en vroeg hun bezoekers welke competitie ze graag in de game willen zien. De poll loopt nog, maar op dit moment gaat de Chinese Super League met ruim 100.000 stemmen aan kop. Niet zo verrassend, want veel grote spelers maakten de lucratieve overstap naar Azië. Die voetballers ontbreken nu in FIFA 18.

Duitse damescompetitie is populair

Naast de Super League ziet men de tweede divisie van Turkije graag toegevoegd, gevolgd door de liga van de Arabische Emiraten. Ook de vrouwencompetitie van de Bundesliga blijkt gewild: die eindigt (tot nu toe) als vierde. Niemand zit kennelijk te wachten op onze Jupiler League, want de eerste divisie van Nederland bungelt ergens onderin met 3.000 stemmen.

Of EA Sports luistert naar de fans is de vraag, want vorig jaar kwam de Chinese Super League ook als winnaar uit de bus. De gewilde competitie werd destijds niet toegevoegd aan FIFA 18.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

23x
FAIL
7x
WTF
6x
SEXY
4x
LOL
4x
OMG
7x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!