Feyenoord niet blij met gekke uitspraken in Kuyt’s boek

maandag 14 mei 2018 om 12:24 door Redactie

Het boek van Dirk Kuyt ligt amper in de winkel, of de ex-Feyenoorder wordt door zijn oude club al beschuldigd van ‘fake news’. Volgens Feyenoord klopt er niets van bepaalde uitspraken die Kuyt in zijn boek doet.

Die boodschap brengt de Rotterdamse club diplomatiek. “Velen die er bij waren, onder wie de technisch directeur en de hoofdtrainer, herkennen zich nadrukkelijk niet in hoe sommige zaken volgens hem zijn verlopen”, zegt de club tegen het AD. “We gaan er verder niet op in. Dat willen we niet. Wij koesteren vooral dat we samen kampioen zijn geworden.”

Kuyt beschrijft zijn oude team in het boek als een ‘speeltuin’. “Spelers lagen letterlijk te rollebollen in de kleedkamer”, memoreert de voormalig aanvaller. Ook zijn relatie met Giovanni van Bronckhorst was niet optimaal. “Ik kon maar niet op één lijn met de trainer komen dat ik in deze fase misschien niet de beste, maar wel de belangrijkste speler was.”

De Katwijker baalde ook dat Gio in de kampioenswedstrijd tegen Excelsior (die uiteindelijk uitdraaide op een 3-0 verlies) een peptalk hield. “Ik accepteerde het, maar voor mijn gevoel kwam het niet aan en de spelers hadden ook zoiets van: Dirk zou dit toch doen?” Volgens Kuyt zouden Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena juist om een speech van hem gevraagd hebben.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

3x
FAIL
8x
WTF
3x
SEXY
3x
LOL
2x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!