Nieuwe NOS-beauty mag huwelijk Harry en Meghan verslaan

dinsdag 8 mei 2018 om 17:43 door Redactie

Iedere man weet wie Dionne Stax is, maar wist je dat er nóg een prachtige dame het nieuws voorleest bij de NOS? We hebben het over Amber Brantsen: 28 lentes jong, maar een rijzende ster bij de staatsomroep.

En Amber kreeg deze week lekker nieuws te horen: ze mag op 19 mei het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle verslaan! Het is de grootste klus in Amber’s carrière, want ze studeerde pas drie jaar geleden af. Het journaal presenteert ze sinds 2017.

Een enorme eer, zo noemt Brantsen het tegenover LINDANieuws. “Het is heerlijk om te zien hoe zo’n huwelijk een land verbindt.” Amber heeft wel wat met het Britse koningshuis, want ze is ze een enorme fan van kostuumdrama’s. De serie Suits, waar Meghan jarenlang in speelde, heeft ze nog niet gezien. “Er zullen vast collega’s uitgenodigd worden uit de serie waar Meghan een rol in heeft gespeeld. Dan weet ik niet wie dat precies zijn. Dus die moet ik even bingewatchen op Netflix. Maar dat soort voorbereidingen zijn alleen maar leuk.”

Is er naast Meghan Markle nóg een reden om de 19e op de NOS af te stemmen, dus. Oh, mocht je ambities hebben om om het hart van Amber te veroveren, helaas: ze heeft al jaren een vriend.

Amber Brantsen huwelijk Megan en Harry

© NOS

Amber Brantsen huwelijk Megan en Harry

© NOS

Amber Brantsen huwelijk Megan en Harry

© Instagram

Amber Brantsen huwelijk Megan en Harry

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
6x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!