Nieuw VI-boek onthult alles wat we wilden weten: “Je zult je verbazen”

dinsdag 8 mei 2018 om 12:53 door Redactie

Naast het razend populaire televisieprogramma zijn ook de boeken over Voetbal Inside een doorslaand succes. Of het nou Gijp of Topshow is, alles dat Michel van Egmond schrijft over de voetbalshow wordt een beststeller. En er komt volgende maand een nieuwe kraker aan.

Inside gaat over alles dat zich dit seizoen achter de schermen van het programma afspeelde. Een turbulent seizoen: zo kreeg René van der Gijp veel kritiek over zich heen door zijn Renate-act en maakte Johan Derksen de eigen werkgever RTL met de grond gelijk.

Nieuw VI-boek Inside onthult alles

© AD

Dronken e-mail ‘directeurtje’ onthuld

“Dit wordt een boek waarover je je zult verbazen, want dit zijn de dingen die in de openbaarheid zijn gebeurde, maar achter de schermen is er veel meer aan de hand geweest”, vertelt Van Egmond aan het AD. “Dat is te lezen, net als de vele e-mails die heen en weer zijn verstuurd. Ja, ook de mail van directeur Marco Louwerens.”
Louwerens stuurde in een dronken opwelling een woedende brief naar Johan Derksen. Dat werd in VI uitgebreid besproken, al bleef de inhoud tot nu toe geheim.

“Ook de wijze waarop de breuk met RTL tot stand is gekomen én de stap naar John de Mol worden uitvoerig belicht, maar het wordt ook een erg grappig boek”, aldus Van Egmond.

De allerlaatste uitzending van Voetbal Inside werd gisteravond uitgezonden, hoewel Derksen & Co nog wel een WK-show gaan maken voor RTL. Die wordt uitgezonden in het tijdslot van RTL Late Night.

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!