Van Gaal koopt dit superdeluxe (en peperdure) appartement in Portugal

zondag 6 mei 2018 om 14:04 door Redactie

Hoewel hij zich laatst liet ontvallen een ‘aanbod te hebben gekregen dat hij niet kan weigeren’, geniet Louis van Gaal met volle teugen van zijn voetbalpensioen. Dat doet hij vooral in Portugal, waar de flamboyante trainer een kapitale villa bezit (in dezelfde straat als Ronald Koeman).

Maar de coach schafte onlangs een nieuw appartement aan in de prachtige Algarve, weet Bekende Buren. En kolere, dat ziet er lekker uit!

Huis Louis van Gaal in Portugal

Op een oppervlakte van 240 vierkante kilometer krijgen Louis en Truus vijf slaapkamers en drie badkamers. Bovendien is het zonovergoten stulpje voorzien van meerdere dakterrassen en een verwarmd zwembad.

Als de voormalig bondscoach uit het raam tuurt heeft hij een prachtig uitzicht over het Quinta do Lago-meer. Het appartementencomplex is dan ook gelegen aan een beschermd natuurreservaat. Er is ook een clubhuis bij het complex aanwezig, waar Louis naar hartelust zijn voetbalkennis kan etaleren.

En wat dat allemaal mag kosten? Drie miljoen euro, pent de huizensite. Een duizelingwekkend bedrag, maar Van Gaal zal het met zijn vergaarde trainersfortuin lachend neertellen.

Huis Louis van Gaal in PortugalHuis Louis van Gaal in PortugalHuis Louis van Gaal in PortugalHuis Louis van Gaal in PortugalHuis Louis van Gaal in Portugal

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
2x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
3x
OMG
12x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!