Logo Goals and Glamour
Dit is Sophie, de piepjonge vrouw van Hans Kraay jr.
© YouTube

mei 2018 • Vriendin van

Dit is Sophie, de piepjonge vrouw van Hans Kraay jr.

Ze wordt vaak genoemd als hoofdrolspeler in de ‘dolleduikavonden’ van Hans, maar wie is eigenlijk die dame waar de tv-presentator het altijd over heeft? We stellen je graag voor aan Sophie, de vrouw van Hans Kraay jr.

De blonde ex-voetballer zegt vaak dat hij trots is op zijn verovering en we moeten zeggen, daar heeft hij alle reden toe. Sophie (fotomodel van beroep) is een plaatje. Ze is dan ook een stuk jonger dan de 58-jarige Kraay: 34 lentes jong, om precies te zijn. De twee schelen dus 24 jaar.

Hans heeft door zijn woelige liefdesleven (de oud-verdediger was een ware womanizer) al twee huwelijken achter de rug, waar hij elke maand braaf alimentatie voor aflegt. Uit die twee mislukte huwelijken kwamen twee kinderen voort. Op dat aspect van zijn leven is hij niet trots, onthult hij aan Nieuwe Revu. “Daarin heb ik wel gefaald, ja. Als je twee kinderen op de wereld zet, en je ziet ze zo weinig…”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Ook Sophie en hij hebben moeilijke tijden gekend. Zijn vrouw werd een aantal jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Ze herstelde gelukkig volledig, maar kan door haar conditie geen kinderen krijgen. Het risico voor moeder en kind is te groot.

Dat was voor Hans gelukkig geen reden om zijn jonge bruid in de steek te laten. Het gelukkige stel woont in een verbouwde boerderij in het Betuwse Ophemert.

Artikel verder na advertentie

“Dus jij was een notoire vreemdganger?” - VAN DER VORST ZIET STERREN
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour