Wüst gooit biografie in de prullenbak: te veel pikante onthullingen

dinsdag 1 mei 2018 om 17:17 door Redactie

Elk beetje sporter heeft zijn eigen biografie, maar die van Ireen Wüst laat al een tijdje op zich wachten. Het boek van Nando Boers (vriend van NOS-verslaggever Dione de Graaff) is helemaal af, maar ligt te verstoffen bij de uitgever. En dat blijft ook zo.

Wüst heeft spijt gekregen van de onthullingen die ze in haar biografie doet, meldt Omroep Brabant. Daarom worden de duizenden exemplaren die zijn gedrukt, vernietigd. De schaatster zou onder andere een boekje opendoen over haar turbulente liefdesleven en haar ouders. Ze besloot achteraf dat ze daar minder over had willen zeggen.

Het boek is nog niet officieel de nek omgedraaid en daarom wordt de biografie nog steeds aangekondigd op diverse boekensites. Volgens de beschrijving gaat het over ‘‘over grenzeloos trainen, harde keuzes maken, paniekaanvallen afweren en doorgaan tot je ruis ziet voor je ogen, tot je in elkaar stort’.

Zelf heeft Wüst nog niet gereageerd op de berichtgeving van Omroep Brabant. De schaatster deelde vorige maand Instagram-kiekjes van een vakantie in Hawaii, die ze samen met haar vriendin (en mede-schaatster) Letitia de Jong maakte.

Rainy day? Who cares! Keep smiling and hiking! #⛰ #hawaii #kauai #views #jungle

A post shared by Ireenw (@ireenw) on

Hawaï Baby! 😍 #waikikibeach #honolulu #hawaii #❤️

A post shared by Ireenw (@ireenw) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
1x
WTF
0x
SEXY
1x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!