Twitter laat zeer pikant kiekje van Dionne Stax gewoon staan: “Kansloos”

maandag 30 april 2018 om 17:05 door Redactie

Dionne Stax is helemaal niet blij met een smerig kiekje van de nieuwslezeres dat op Twitter circuleert. Ze probeert de afbeelding al dagenlang te laten verwijderen, maar de microblog geeft niet thuis.

Op de foto (die we je zullen besparen) is het geslachtsdeel van een man te zien, die een kwakje heeft achtergelaten op een portretfoto van de presentatrice. ‘Kansloos’, noemt Stax het, en dat lijkt ons inderdaad de juiste benaming.

“Hoe is het mogelijk dat de ranzige tweets van dit anoniempje nog steeds zichtbaar zijn na herhaaldelijk melden?” vraagt ze aan Twitter. “Om misselijk van te worden…”

De account, met de naam ‘Jan de Groot’, was zo trots op zijn daad dat hij de foto naast Dionne Stax ook richting het Twitter-account van de NOS én Humberto Tan stuurde. Tan zou een affaire met de nieuwslezeres hebben gehad.

Het is inderdaad vreemd dat Twitter nog geen actie heeft ondernomen, laat expert Jaap van Zessen aan het AD weten: “Als je als geverifieerde Twittergebruiker- en dat is Dionne Stax, omdat ze een blauw vinkje bij haar Twitterprofiel heeft staan – iets dat ongewenst is bij Twitter rapporteert, dan wordt het bericht in kwestie meestal binnen 48 uur verwijderd. ”

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

13x
FAIL
38x
WTF
915x
SEXY
11x
LOL
4x
OMG
16x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!