Hans Kraay jr. belaagd door fans in kantine, stapt op bij FC Lienden

woensdag 25 april 2018 om 10:23 door Redactie

Hans Kraay jr. is per direct trainer-af. De coach was sinds 2016 actief bij FC Lienden, maar het gaat niet zo lekker met de club. Dat leidde dit weekend tot spanningen in de kantine.

Drie supporters, waaronder een lid van de business club, raakten in een hevige woordenwisseling verzeild met Hansie Hansie. “Hierbij werd de trainer onheus bejegend”, schrijft lokale krant Stad Buren.

“Ik heb besloten dat ik die mensen nooit meer wil en kan zien. Ik stop bij FC Lienden”, zegt Hans zelf tegen het AD. De verslaggever vertelt dat er anders naar hem gekeken wordt, sinds hij begin april wat later aanschoof op de bank door tv-verplichtingen.

Maar dat maakt het geen gemakkelijke beslissing. “Stop ik nu met trots? Nee, totaal niet. Ik stop met pijn. Wanneer je vrouw met trillende benen en tranen in haar ogen bij de club staat waar je allebei zoveel van houdt, is het tijd om te gaan. Misschien dat ik in de toekomst nog een keer terugdenk aan alle mooie jaren die ik bij FC Lienden heb gehad. Misschien, maar voorlopig niet.”

Zijn grootste succes met Lienden behaalde Kraay jr. in 2008, toen Vitesse werd uitgeschakeld in de KNVB-beker.

 

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
2x
WTF
2x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
5x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!