?>
Logo Goals and Glamour
Dit is Rike, de beeldschone vriendin van Virgil van Dijk
© Pro Shots

Virgil van Dijk is een onmisbare schakel in het Liverpool van Jurgen Klopp en het Nederlands elftal. Maar kennen jullie het meisje van de boomlange voorstopper al? De vriendin van Virgil van Dijk heet Rike Nooitgedagt.

Rike Nooitgedagt is de vriendin van Virgil van Dijk
© Pro Shots

Rike is al jaren samen met de 30-jarige verdediger. Ze werkte in Nederland als sales manager, maar koos er op haar 22e voor om met Virgil mee te verhuizen naar Schotland. Virgil’s internationale carrière begon immers bij Celtic.

Rike koestert haar privacy: de social media-accounts van de blondine zijn moeilijk te vinden. Wellicht omdat Virgil en zij een moeizame relatie onderhouden met de Engelse tabloids. Zo beweerde The Sun een paar jaar geleden dat Van Dijk ontrouw zou zijn geweest. Duidelijke bronnen kon het ochtendblad echter niet ophoesten. Hoge bomen vangen veel wind, zullen we maar zeggen.

Leuk verhaal over de bevalling van Rike, trouwens: Van Dijk regelde dat zijn vriendin eerder kon worden ingeleid, zodat hij zijn eerste Oranje-selectie niet zou missen. Toenmalig bondscoach Guus Hiddink stelde hem echter niet op, dus achteraf bleek het onnodig.

Ondanks haar spaarse aanwezigheid op het internet, vergezelde Rike haar geliefde wel gewoon op de Gouden Bal-uitreiking van 2019. Daar kreeg iedereen de kans om eens een goede blik te werpen op Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk!

Vriendin Virgil van Dijk
© Pro Shots
Rike is de vriendin van Virgil van Dijk
© Twitter
Rike is de vriendin van Virgil van Dijk
© Facebook
Rike Nooitgedagt
© Pro Shots
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Trending

Versch!