Dit is Rike, de bloedmooie vriendin van Virgil van Dijk

dinsdag 7 mei 2019 om 21:00 door Redactie

Virgil van Dijk is een onmisbare schakel in het Liverpool van Jurgen Klopp en werd dit seizoen door zijn collega’s verkozen tot beste speler van de Premier League. Maar kennen jullie het meisje van de boomlange voorstopper al? De vriendin van Virgil van Dijk heet Rike Nooitgedagt.

Rike is al jaren samen met de 26-jarige verdediger. Ze werkte in Nederland als sales manager, maar koos er op haar 22e voor om met Virgil mee te verhuizen naar Schotland. Virgil’s internationale carrière begon immers bij Celtic.

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

Rike koestert haar privacy: de social media-accounts van de blondine zijn moeilijk te vinden. Wellicht omdat Virgil en zij een moeizame relatie onderhouden met de Engelse tabloids. Zo beweerde The Sun een paar jaar geleden dat Van Dijk vreemd zou zijn gegaan met een pornoster, toen zijn vriendin zwanger was van hun zoon Ray. Duidelijke bronnen kon het ochtendblad echter niet ophoesten.

Leuk verhaal over de bevalling van Rike, trouwens: Van Dijk regelde dat zijn vriendin eerder kon worden ingeleid, zodat hij zijn eerste Oranje-selectie niet zou missen. Toenmalig bondscoach Guus Hiddink stelde hem echter niet op, dus achteraf bleek het onnodig.

Oké, genoeg gepraat. Wij presenteren jullie Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk!

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

© Twitter

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

23x
FAIL
30x
WTF
231x
SEXY
4x
LOL
5x
OMG
33x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!