Logo #GOALS
Dit is Rike, de beeldschone vriendin van Virgil van Dijk
© Pro Shots

Virgil van Dijk is een onmisbare schakel in het Liverpool van Jurgen Klopp en het Nederlands elftal. Maar kennen jullie het meisje van de boomlange voorstopper al? De vriendin van Virgil van Dijk heet Rike Nooitgedagt.

Rike is al jaren samen met de 30-jarige verdediger. Ze werkte in Nederland als sales manager, maar koos er op haar 22e voor om met Virgil mee te verhuizen naar Schotland. Virgil’s internationale carrière begon immers bij Celtic.

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

Rike koestert haar privacy: de social media-accounts van de blondine zijn moeilijk te vinden. Wellicht omdat Virgil en zij een moeizame relatie onderhouden met de Engelse tabloids. Zo beweerde The Sun een paar jaar geleden dat Van Dijk vreemd zou zijn gegaan met een pornoster, toen zijn vriendin zwanger was van hun zoon Ray. Duidelijke bronnen kon het ochtendblad echter niet ophoesten.

Leuk verhaal over de bevalling van Rike, trouwens: Van Dijk regelde dat zijn vriendin eerder kon worden ingeleid, zodat hij zijn eerste Oranje-selectie niet zou missen. Toenmalig bondscoach Guus Hiddink stelde hem echter niet op, dus achteraf bleek het onnodig.

Oké, genoeg gepraat. Wij presenteren jullie Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk!

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

© Twitter

Vers

Quizzzz