Dit is Rike, de bloedmooie vriendin van Virgil van Dijk

dinsdag 24 april 2018 om 19:53 door Redactie

Virgil van Dijk is een onmisbare schakel in het Liverpool van Jurgen Klopp, en mag misschien wel voor het eerst een Champions League-finale spelen. Hoog tijd om eens te loeren naar de vriendin van de boomlange voorstopper.

De vriendin van Virgil van Dijk heet Rike Nooitgedagt en is al jaren samen met de 26-jarige verdediger. Rike werkte als sales manager, maar koos er op haar 22e voor om met Virgil mee te verhuizen naar Schotland. Virgil’s internationale carrière begon immers bij Celtic.

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

Rike koestert haar privacy: de social media-accounts van de blondine zijn moeilijk te vinden. Wellicht omdat Virgil en zij een moeizame relatie onderhouden met de Engelse tabloids. Zo beweerde The Sun een paar jaar geleden dat Van Dijk vreemd zou zijn gegaan met een pornoster, toen zijn vriendin zwanger was van hun zoon Ray. Duidelijke bronnen kon het ochtendblad echter niet ophoesten.

Leuk verhaal over de bevalling van Rike, trouwens: Van Dijk regelde dat zijn vriendin eerder kon worden ingeleid, zodat hij zijn eerste Oranje-selectie niet zou missen. Toenmalig bondscoach Guus Hiddink stelde hem echter niet op, dus achteraf bleek het onnodig.

Oké, genoeg gepraat. Wij presenteren jullie Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk!

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

© Twitter

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

6x
FAIL
6x
WTF
70x
SEXY
1x
LOL
2x
OMG
10x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!