?>
Logo Goals and Glamour

Harry Wilson werd afgelopen dinsdag de jongste debutant van Wales ooit en dat leverde zijn opa bijna 150 duizend euro op. Hij gokte al op een toekomst als international toen zijn kleinzoon achttien maanden was.

Tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Belgiƫ (1-1) werd Wilson kort voor tijd ingebracht door bondscoach Chris Coleman, waardoor hij met 16 jaar en 207 dagen de jongste speler in de geschiedenis was. Ruim vijftien jaar geleden zette zijn opa vijftig pond in op de mogelijkheid dat zijn kleinzoon international van Wales zou worden en dat bleek het geval.

Opvallend is dat Wilson zijn profdebuut nog moet maken. De linkspoot speelt in de jeugdopleiding van Liverpool en staat daar bekend als een groot talent. Hij wordt zelfs al de nieuwe Bale genoemd. Aangezien zijn oma in Chester is geboren, had Wilson ook voor het nationale elftal van Engeland kunnen kiezen. Zijn opa was dan zijn geld kwijt geweest. Nu kreeg hij zijn 50 pond 2500 keer uitgekeerd.

“Wij feliciteren meneer Edwards met zijn verbazingwekkende vermogen om ontluikend talent te ontdekken, voordat iemand anders dat doet”, reageerde wedkantoor William Hill.

Wil jij ook een succesvol gokje wagen? Start hier met 50 euro gratis speelgeld!

Trending

Versch!