Wat. Olympische held Kjeld Nuis is… werkloos

vrijdag 20 april 2018 om 19:28 door Redactie

Het is te bizar voor woorden: Kjeld Nuis, die man die Nederland twee gouden medailles bezorgde op de Olympische Winterspelen, zit nog zonder schaatsploeg. Lotto-Jumbo heeft Kjeld geen nieuwe aanbieding gedaan voor het aankomende seizoen.

Daardoor zit de schaatser, die nu van een vakantie geniet, vanaf volgende week zonder werk. Dat is overigens ook een keuze van Kjeld zelf, want Lotto-Jumbo deed hem voor de Spelen al wel een aanbieding. Nuis legde dat echter naast zich neer; hij is immers behoorlijk in waarde gestegen.

“Dat aanbod was niet wat Kjeld beoogt”, zegt zijn manager André Boskamp tegen het AD. “De bal ligt bij de ploeg, ze kunnen hem inkoppen.” Er zijn geruchten dat de schaatser weg wil bij Lotto-Jumbo, maar dat wordt vooralsnog ontkracht door Boskamp. “Ik denk dat Jumbo echt wel verder wil met Kjeld.”

Lotto-Jumbo, dat volgend jaar verdergaat als ‘Jumbo’, zegt dat ze geen budgettaire zekerheid hebben en daardoor simpelweg  geen nieuw aanbod kùnnen doen. “Maar de intenties om bij elkaar te blijven zijn uitgesproken en we zijn met Kjeld in onderhandeling. We zijn alleen ook van andere partijen afhankelijk, zoals sponsors”, klinkt het bij teammanager Tim Senden.

Het lijkt in ieder geval onwaarschijnlijk dat de man die onderstaande topprestatie neerzette, geen ploeg kan vinden.

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
1x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
4x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!