Logo Goals and Glamour
Manager doet pikante shoot, wordt ontslagen
© Panorama

april 2018 • WTF

Manager doet pikante shoot, wordt ontslagen

Als je als werknemer lekker in lingerie in een blad wil staan, moet dat gewoon kunnen. Toch? Nou, in het dorp Tubbergen (nabij Enschede) werd het toch niet zo op prijs gesteld dat Mechteld Geesing zich pikant liet fotograferen voor de Panorama.

Mechteld werkt bij de organisatie ‘Tubbergen Bruist’ en daar werd de shoot niet al te positief ontvangen. Toch besloot het bedrijf haar na een goed gesprek in dienst te houden.

Maar in een vergadering werd Mechteld alsnog negatief benaderd over de shoot. Daar besloot ze over te schrijven naar Panorama. “Als je nou achter de kassa zat dan had ik er geen problemen mee gehad maar iemand op jouw niveau”, zou ze onder andere te horen hebben gekregen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Dat Mechteld uit de school klapte in de media werd door haar werkgever niet op prijs gesteld, te meer omdat de citaten ‘onjuist’ zouden zijn.

“De samenwerking tussen Tubbergen Bruist en Mechteld Geesing is beëindigd”, schrijft de organisatie daarom op zijn website. “De reden hiervoor is dat de vertrouwensrelatie tussen Mechteld en Tubbergen Bruist niet meer te herstellen is. Zo gaan wij in Tubbergen niet met elkaar om. Het is nu ondenkbaar dat Mechteld weer voor ons aan de slag gaat.”

Artikel verder na advertentie

Alles goed en wel, jullie zijn natuurlijk vooral benieuwd naar de foto’s die Mechteld de das omdeden. Komen ze!

In de studio bij #toonenenwientjens met make-up artist #tamarasauer en #hanstoonen en #hanswientjens voor een shoot voor de #panorama

A post shared by Mechteld Geesing (@mechteldgeesing) on

Dat hadden jullie niet van mij verwacht hè?! ? Met dank aan #panorama #toonenenwientjens #tamarasauer #hanswientjens #hanstoonen

A post shared by Mechteld Geesing (@mechteldgeesing) on

Logo Goals and Glamour