Manager doet pikante shoot, wordt ontslagen

vrijdag 20 april 2018 om 15:27 door Redactie

Als je als werknemer lekker in lingerie in een blad wil staan, moet dat gewoon kunnen. Toch? Nou, in het dorp Tubbergen (nabij Enschede) werd het toch niet zo op prijs gesteld dat Mechteld Geesing zich pikant liet fotograferen voor de Panorama.

Mechteld werkt bij de organisatie ‘Tubbergen Bruist’ en daar werd de shoot niet al te positief ontvangen. Toch besloot het bedrijf haar na een goed gesprek in dienst te houden.

Maar in een vergadering werd Mechteld alsnog negatief benaderd over de shoot. Daar besloot ze over te schrijven naar Panorama. “Als je nou achter de kassa zat dan had ik er geen problemen mee gehad maar iemand op jouw niveau”, zou ze onder andere te horen hebben gekregen.

Dat Mechteld uit de school klapte in de media werd door haar werkgever niet op prijs gesteld, te meer omdat de citaten ‘onjuist’ zouden zijn.

“De samenwerking tussen Tubbergen Bruist en Mechteld Geesing is beëindigd”, schrijft de organisatie daarom op zijn website. “De reden hiervoor is dat de vertrouwensrelatie tussen Mechteld en Tubbergen Bruist niet meer te herstellen is. Zo gaan wij in Tubbergen niet met elkaar om. Het is nu ondenkbaar dat Mechteld weer voor ons aan de slag gaat.”

Alles goed en wel, jullie zijn natuurlijk vooral benieuwd naar de foto’s die Mechteld de das omdeden. Komen ze!

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
13x
SEXY
1x
LOL
0x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!