Dit 17-jarige jochie verdient tienduizenden euro’s aan stervoetballers

vrijdag 20 april 2018 om 10:56 door Redactie

Sam Morgan is nog maar 17 jaar oud, maar lijkt een grote toekomst als zakenman tegemoet te zien. De knaap is nu al steenrijk door een lucratief handeltje, waarvoor stervoetballers als Mesut Özil en Alexandre Lacazette tienduizenden euro’s neertellen.

Sam is een ‘personal shopper’, wat niets anders betekent dan dat hij kleding regelt voor voetballers. Morgan heeft goede contacten in Europa, waardoor hij eenvoudig en snel exclusieve kleren en schoenen kan regelen die in de winkels uitverkocht zijn.

De tiener begon zijn handeltje pas een jaar geleden, door de Instagram-pagina SM Creps op te richten. Zijn eerste klant was Arsenal-aanwinst Cohen Bramall, die hij zelf een berichtje stuurde. Daarna begon het balletje te rollen. Naast Özil en Lacazette, klopten onder andere Michy Batshuayi, Dele Alli en Kyle Walker bij hem aan.

“Er zijn al mannen geweest die tot 22.000 pond (zo’n 25.000 euro) in één keer uitgaven”, vertelt Sam aan Bleacher Report. “Ze komen naar mij omdat ik hen stukken kan bezorgen die niet te vinden zijn in winkels. Omdat ze zeldzaam, beperkt of uitverkocht zijn. Bij mij shoppen bezorgt hen ook geen kopzorgen. Ze sturen gewoon een bericht naar mij met de zaken die ze willen, ik zoek ze via mijn contacten en laat ze aan hun bezorgen.”

Veel spelers in de Premier League kennen de naam van Morgan inmiddels. Dat is af en toe best lastig als je ‘gewoon’ naar school moet. “Het is moeilijk om berichten van Premier League-spelers te negeren als je aan het studeren bent. Soms moet ik mijn telefoon gewoon wegleggen.”

“Het is altijd snel en de service is geweldig”, zegt Chelsea-speler Ross Barkley, ook klant. “Als ik iets wil, bestel ik het meestal bij Sam.”

Omdat hij nog geen rijbewijs heeft, laat Sam de kleding via Uber bezorgen.

 

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
6x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!