De vorige twee reed hij in de prak, maar Afrojack koopt wéér peperdure auto

vrijdag 20 april 2018 om 09:18 door Redactie

Geld moet rollen, vindt dj Afrojack. De muzikant kan vandaag zijn nieuwe auto verwachten: een Fort GT ter waarde van, houd je vast, 5,5 ton!

Het wagentje (dat een topsnelheid van 350 km/u haalt) is dan ook superzeldzaam, want er worden maar 1.000 van gebouwd. Afrojack moest deelnemen aan een selectieprocedure om de auto te kunnen kopen, schrijft De Telegraaf. Bij een loting kwam hij uiteindelijk als nieuwe eigenaar uit de bus.

Ford GT

Het is de vraag of je Afrojack zo’n speciale auto wel kunt toevertrouwen. De vorige keren dat hij met een sportauto over de wegen zoefde, leverde dat niet veel goeds op. Zo reed hij een Ferrari 458 in 2013 in amper drie kwartier tegen de vangrail. De dj was ongedeerd, zijn auto total loss. Een jaartje later had hij een botsing met een andere Ferrari in het centrum van Amsterdam.

Maar Afrojack moet zijn nieuwe speeltje in ieder geval mee naar buiten nemen, want in het koopcontract staat dat de Ford niet in de garage mag blijven staan. Het blijft niet bij die aankoop, trouwens: er komt binnenkort ook nog een Bugatti Chiron zijn kant op. Prijskaartje van die bolide: 3 miljoen!

Afrojack koopt weer peperdure auto

© Twitter

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
1x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
2x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!