?>
Logo Goals and Glamour
Bizar: jonge wielrenner tijdens training van zijn fiets geschoten
© Facebook

WTF

Bizar: jonge wielrenner tijdens training van zijn fiets geschoten

We weten al langer dat er het een en ander mis is in Frankrijk, maar dit is wel een heel bizar incident. De jonge wielrenner Clément Delcros werd dinsdag vanuit het niets neergeschoten toen hij aan het trainen was.

Artikel verder na advertentie

Delcros reed nietsvermoedend nabij Toulouse, toen een auto hem tegemoet kwam rijden. “Ik hoorde plots een harde knal en dacht eerst dat iemand uit die wagen een steentje naar mij had gegooid”, vertelt hij aan het medium DirectVelo. “In elk geval: ik bloedde hevig aan mijn schouder. Gelukkig was ik in de buurt van het ziekenhuis van Rangueil, waar ik naartoe reed. Daar vertelden de artsen me dat er een kogel van een klein kaliber in mijn schouder zat.”

Artikel verder na advertentie

De 18-jarige Fransman moest overgebracht worden naar een ander ziekenhuis, maar de kogel heeft gelukkig geen ernstig letsel toegebracht. Delcros snapt er helemaal niets van. “Ik heb met niemand ruzie, dus waarom schiet er dan iemand zonder reden op mij? Er zijn echt idioten op deze wereld.”

Artikel verder na advertentie

Delcros is nu aan revalideren, maar niet bang om binnenkort weer op de fiets te stappen. “Het zal me vast geen tweede keer overkomen. Ik kijk uit naar de toekomst”, laat hij vastberaden weten.

De dader zal waarschijnlijk nooit gepakt worden: de jongeling heeft niet gezien wie er in de auto zat en kan ook niet zeggen welk merk het voertuig had.

Toulouse : un jeune cycliste blessé par balle à l’entraînement.Le coup de feu est parti d’une voiture qui passait à sa…

Gepostet von Mi Lou am Donnerstag, 19. April 2018