Logo Goals and Glamour
Temptation-Billy deed het zeven keer(!) met andere verleider
© Instagram

april 2018 • Shownieuws

Temptation-Billy deed het zeven keer(!) met andere verleider

Temptation Island zit erop, maar RTL kon gerust nóg een seizoen vullen met alles dat zich na de opnames afspeelde. Zo deed verleidster Chloe het na Kevin nog met iemand anders. Maar ook verleidster Billy hield zich niet in toen de camera’s uit waren.

Temptation-Billy deed het zeven keer met andere verleider

© Instagram

De verleidsters en verleiders werden na de opnames drie weken lang in één resort gezet en da’s natuurlijk vragen om moeilijkheden. De piepjonge Billy liep verleider Andrea tegen het lijf en van het een kwam het ander, verklapt de blondine aan het YouTube-kanaal Concentrate.

“Dan kom je bij elkaar en slaat de verleiding toe”, vertelt de fitgirl, die voor de video aan een leugendetector wordt gehangen. “Dat is moeilijk, dus we hebben het leuk gehad samen.” En dan, op de vraag of ze het bed ook heeft gedeeld met Andrea: “Ja. Zeven keer.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Dat Billy de waarheid spreekt, wisten we eigenlijk al uit het gesprek dat Concentrate met Andrea voerde. Op de vraag met welke verleidsters hij graag zou bedworstelen, antwoordde hij: “Dan zou ik nu Zwanetta pakken. Omdat ik Billy al heb gehad.”

Het volledige diepte-interview met de mooie Billy kun je hieronder bekijken:

Artikel verder na advertentie

MET WIE DEELDE BILLY HET BED OP TEMPTATION ISLAND? | ZIE ZE LIEGEN - CONCENTRATE

 

Logo Goals and Glamour