Temptation-Billy deed het zeven keer(!) met andere verleider

dinsdag 24 april 2018 om 17:11 door Redactie

Temptation Island zit erop, maar RTL kon gerust nóg een seizoen vullen met alles dat zich na de opnames afspeelde. Zo deed verleidster Chloe het na Kevin nog met iemand anders. Maar ook verleidster Billy hield zich niet in toen de camera’s uit waren.

Temptation-Billy deed het zeven keer met andere verleider

© Instagram

De verleidsters en verleiders werden na de opnames drie weken lang in één resort gezet en da’s natuurlijk vragen om moeilijkheden. De piepjonge Billy liep verleider Andrea tegen het lijf en van het een kwam het ander, verklapt de blondine aan het YouTube-kanaal Concentrate.

“Dan kom je bij elkaar en slaat de verleiding toe”, vertelt de fitgirl, die voor de video aan een leugendetector wordt gehangen. “Dat is moeilijk, dus we hebben het leuk gehad samen.” En dan, op de vraag of ze het bed ook heeft gedeeld met Andrea: “Ja. Zeven keer.”

Dat Billy de waarheid spreekt, wisten we eigenlijk al uit het gesprek dat Concentrate met Andrea voerde. Op de vraag met welke verleidsters hij graag zou bedworstelen, antwoordde hij: “Dan zou ik nu Zwanetta pakken. Omdat ik Billy al heb gehad.”

Het volledige diepte-interview met de mooie Billy kun je hieronder bekijken:

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
2x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
2x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!