Dit is de beeldschone vrouw van Wilfred Genee

vrijdag 20 april 2018 om 20:12 door Redactie

Toegegeven: voor zo’n pedant mannetje heeft Wilfred Genee een prachtige vrouw. De brutale presentator is sinds 2008 getrouwd met Lili, een brunette van Iraanse afkomst.

René van der Gijp gold als de ‘cupido’ van de twee: hij kent Lili al langer. “Ze gingen soms uit eten, al was er van romantiek geen sprake”, vertelt Genee aan het AD. “Zonder René had ik haar niet ontmoet. Hij vroeg me voor een commentaarklusje bij een hockeyclub. Hij zei: als je ja zegt, belt er straks een heel leuk Iraans meisje om je alle informatie te geven.”

Lili is de vrouw van Wilfred Genee

© YouTube

Van het een kwam het ander: het tweetal stapte in het huwelijksbootje en is inmiddels twee kinderen verder. Lili was in eerste instantie niet veel in de openbaarheid te zien, totdat ze samen met Genee het project ‘Vullen of Voeden’ opstartte. Daarmee probeert het echtpaar sportkantines aan te sporen gezond eten te verkopen.

Ook zou de vrouw van Genee een verzoenende rol hebben gespeeld toen Wilfred ruzie had met Johan Derksen. Ze sprak de kemphanen naar verluidt streng toe achter de schermen. Dit is Lili, de vrouw van Wilfred Genee.

Lili is de vrouw van Wilfred Genee

© YouTube

Lili is de vrouw van Wilfred Genee

© YouTube

Lili is de vrouw van Wilfred Genee

© YouTube

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
5x
WTF
43x
SEXY
2x
LOL
0x
OMG
5x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!