Logo Goals and Glamour
Temptation-verleidster probeert Rick Brandsteder in bed te krijgen
© RTL

april 2018 • Lachen

Temptation-verleidster probeert Rick Brandsteder in bed te krijgen

De hormonen vliegen in het rond op Temptation Island, en zelfs de presentatoren zijn niet veilig. Rick Brandsteder vertelt in Viva over zijn eigen, pikante ervaring met een gewillige verleidster.

Nou ja, eigenlijk gebeurde dat in het vliegtuig naar huis. De verleiders en kandidaten worden na de opnames ondergebracht in één hotel, waar natuurlijk ook het een en ander gebeurt. Als Rick aan één van de verleidsters vraagt of ze nog spannende dingen heeft gedaan, antwoordt ze tot zijn verbazing: “Nee, ik heb op jou gewacht. Dus ik verwacht je straks in het vliegtuig bij het toilet, zodra de stoelriemen af mogen.”

Rick, die gelukkig is met zijn vriendin Roosje, ging niet op de avances in. Maar toen hij daadwerkelijk naar de wc moest wachtte hem een verrassing. “Ik doe die deur open en daar stond ze, tegen de muur aangeleund, mij op te wachten”, vervolgt Rick. “Pff, ik voelde me zo ongemakkelijk, ik kon geen kant op, het zweet brak me uit. Ik heb me langs haar heen gewrongen om snel weer terug te keren naar mijn zitplaats.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Wie de verleidster in kwestie was? De presentator beschrijft haar als een lange blondine uit Rotterdam.

Voor de mensen die naarstig op zoek zijn naar een nieuwe Temptation-fix: niemand minder dan Yolanthe komt in juni met een nieuw seizoen.

Artikel verder na advertentie

Yolanthe nieuwe presentatrice Temptation Island - RTL BOULEVARD

Logo Goals and Glamour