Nieuw wielerdrama: jonge renner sterft plotseling

woensdag 18 april 2018 om 11:20 door Redactie

Er zat de afgelopen weken al een zwarte rand om de wielerkoersen, nadat de 23-jarige Michael Goolaerts overleed tijdens Parijs-Roubaix. De wielerwereld krijgt nu een nieuwe schok te verwerken.

Jeroen Goeleven, die zijn koersen rijdt bij het kleine Snake Cycling, werd door zijn familie dood aangetroffen in zijn kamer. Dat laat de vader van de 25-jarige sporter weten in een emotionele verklaring op Facebook.

“Onze familie is ten einde raad. Vanmiddag heb ik onze zoon Jeroen levenloos aangetroffen in zijn kamer. Onbegrijpelijk, we zijn in diepe rouw”, schrijft hij. “Er zijn geen sporen van zelfmoord, dat is duidelijk. Opnieuw een gemotiveerde jongeling die onverklaarbaar afscheid neemt. Gezien de jonge leeftijd is het een overlijden dat onderzocht wordt. Wij weten alvast dat er niets zal gevonden worden met betrekking tot het negativisme rondom het wielrennen waar hij momenteel zo veel voor deed. Vaarwel kampioen van Limburg. Onze wereldkampioen.”

Goeleven werd twee weken geleden nog provinciaal kampioen tijdrijden bij de amateurs. Op dezelfde dag overleed Goolaerts aan een hartstilstand tijdens Parijs-Roubaix.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!