Mariah Carey voor de rechter gesleept om pikantste reden ooit

dinsdag 17 april 2018 om 17:42 door Redactie

Voor de meeste mensen staat de naam ‘Mariah Carey’ synoniem aan een bepaald nummer (iets met ‘Christmas’ en ‘you’. Maar Stella Bulochnikov is getraumatiseerd door de zangeres. De ex-manager van Carey dreigt haar voor de rechter te slepen. Onder andere voor seksuele intimidatie.

De belangrijkste reden waarom Bulochnikov haar voormalige baas aanklaagt: ze zou in haar bijzijn voortdurend naakt hebben rondgelopen. Geen gekke gedachte, want de kleding van Mariah heeft ook in het openbaar (letterlijk) weinig om het lijf.

Het bleef echter niet bij paraderen in evakostuum, want Stella beweert ook dat Carey seksuele handelingen verrichte in dezelfde ruimte.

Daarnaast zou de zangeres contractbreuk hebben gepleegd en haar oud-manager (van 2014 tot 2017) nog een groot geldbedrag verschuldigd zijn, schrijft TMZ. Een officiële dagvaarding heeft Bulochnikov niet laten sturen. Ze probeert haar geld eerst via de normale weg terug te krijgen.

Maar het huidige management van Carey zit er totaal niet mee. “Als er een klacht komt, zullen we ons daar succesvol tegen verdedigen”, laten zij stoïcijns weten.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

🎶 from the party to the after party, #migrate 🎶 🎉🥂🍾

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
0x
WTF
4x
SEXY
1x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!