Ophef om deze actie van ‘spelbreker’ Tom Egbers (maar die boeit het niet)

maandag 16 april 2018 om 18:51 door Redactie

Je verwacht het niet, maar er zijn nog mensen die hun vingers in hun oren steken als de voetbaluitslagen voorbijkomen. En die mensen waren zondag woedend op NOS-presentator Tom Egbers. Tom verklapte doodleuk dat PSV kampioen was geworden. Vóór de samenvatting.

“De dag waarop het kampioenschap beslist is”, sprak de Almeloër bij de opening van Studio Sport.

Het leidde tot een storm op Twitter, want daar roert de boze Nederlander zich tegenwoordig. “Tom Egbers, wat ben je toch een lul”, foeterde iemand in niet mis te verstane bewoordingen. “Hele dag geprobeerd de uitslag niet te horen. Jij verpest het in de eerste zin.” En er waren meer klachten.

Maar Egbers is zich van geen kwaad bewust. Hij gaat niet ‘doen alsof hij onder een steen heeft gelegen’, laat hij aan het AD weten. “Dat vonden wij een beetje raar. Het is juist omdat we de kijker serieus nemen. Dat we om die reden afweken.”

De presentator vindt het vervelend dat mensen zich stoorden aan zijn onthulling. “Maar je moet ook niet doen alsof wij en de rest van Nederland gekke Henkie zijn. Kijk, als ik het andersom had gedaan, was er óók commotie geweest.”

Bekijk hieronder hoe Tom de lol van duizenden Nederlanders verpestte:

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
1x
LOL
0x
OMG
8x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!