Tempation-kandidaten riskeren megaboete met onthullende Insta-posts

donderdag 12 april 2018 om 15:36 door Redactie

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog in volle gang, maar de kandidaten houden zich zeker niet in op social media. Daardoor raakte één van de deelnemers zijn rijbewijs al kwijt, maar twee mannen blijken ook al te hinten naar hun nieuwe liefdesleven.

Zo blijkt Friese wegpiraat Mezdi dolgelukkig met verleidster Yasmine en is de Zuid-Vlaamse Kevin overduidelijk samen met verleidster Chloe. De twee laten zich niet tegenhouden om hun nieuwe liefdes aan de wereld te tonen; Yasmine kiekte Mezdi zelfs in bed.

Mezdi en Yasmine

© Snapchat

En dat is hartstikke verboden. Tenminste, volgens het contract dat de Temptation-deelnemers hebben afgesloten met het programma. Het moet immers geheim blijven hoe het afloopt met de verleiders en paartjes in Temptation Island. Er kan een boete van 10.000 euro uitgedeeld worden als de kandidaten iets verklappen. Die regels overtreden Mezdi en Kevin duidelijk.

Maar een boete is tot dusverre niet uitgeschreven. Waarom eigenlijk niet?  “Wat nu getoond wordt op sociale media, haalt de spanning of de verhaallijn van de laatste afleveringen niet onderuit”, laat zender Vijf, de Vlaamse tak die Temptation Island uitzendt, weten. “Meer zelfs, het draagt bij tot de speculatie. Zo blijft Temptation Island hét gespreksonderwerp bij onze kijkers.”

Maar als deze foto’s al geen probleem zijn, roept het wel de vraag op wanneer de kandidaten dan wél in overtreding zijn.

Chloe is nieuwe vriendin Kevin

© Snapchat

Chloe is nieuwe vriendin Kevin

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

3x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
4x
LOL
1x
OMG
2x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!