Logo Goals and Glamour
Temptation-deelneemster onherkenbaar na operaties
© Instagram

april 2018 • WTF

Temptation-deelneemster onherkenbaar na operaties

Rosanna Voorwald ken je misschien nog als één van de deelneemsters van Temptation Island 2017. Grote kans dat je haar nu niet meer herkent als je haar op straat tegenkomt, want de dame is grondig onder handen genomen door een plastic chirurg.

Rosanna, nog steeds gelukkig met haar vriend Niels, kwam opdraven voor het programma Temptation Talk bij RTL5. Kijkers schrokken zich rot toen de dame in beeld verscheen: het gezicht van Rosanna is bewerkt met permanente make-up en haar lippen zijn opgespoten.

Artikel verder na advertentie

Op Twitter zijn weinig positieve reacties te vinden op Rosanna’s schokkende transformatie en ook op Rosanna’s Instagram waren de reacties niet mals. De playmate heeft haar profiel inmiddels op privé gezet.

Artikel verder na advertentie

Rosanna is zeker niet de enige Temptation Island-kandidaat die fan is van plastische chirurgie: ook Pommeline (uit de 2017-editie) en Yana Daems (verleidster in 2018) maken er regelmatig gebruik van. De Belgische zender die ‘Temptation’ uitzendt noemt het tegenover Het Nieuwsblad een gevaarlijke ontwikkeling. Het is in België bovendien verboden om reclame te maken voor cosmetische ingrepen.

Afgelopen week deelde Rosanna nog een live video van een bil-operatie:

Artikel verder na advertentie

Zo zien nieuwe billen Temptation-Rosanna eruit!

Logo Goals and Glamour