Logo Goals and Glamour
Verbeek zit niet op afscheid te wachten
Verbeek bij Studio Voetbal © nos.nl

oktober 2013 • Shownieuws

Verbeek zit niet op afscheid te wachten

Gert-Jan Verbeek zit niet te wachten op een afscheid bij AZ. Verbeek werd vorige maand na ruim drie jaar ontslagen bij AZ omdat de verhouding tussen hem en de spelersgroep verstoord was. Als dank voor bewezen diensten zal er waarschijnlijk wel een ruimte in het AFAS Stadion naar hem vernoemd worden.

Algemeen directeur Toon Gerbrands vindt jammer dat hij geen afscheid kan geven aan de oud-trainer: “Verbeek heeft veel voor de club betekend en is hier succesvol geweest”, vertelt Gerbrands. “Wij hebben hem daarom aangeboden om rondom een thuisduel afscheid te nemen van het publiek. Hij heeft dat aanbod echter naast zich neergelegd.”

“Ik heb ooit gezegd dat we gaan overwegen om een ruimte in het stadion naar Verbeek te vernoemen indien hij een prijs pakt”, aldus Gerbrands. “Daarover gaan we nu dus nadenken. We zouden morgen het krachthonk naar hem kunnen vernoemen, maar het is even afwachten hoe de ontwikkelingen verlopen rondom het nieuwe trainingscomplex.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Het krachthonk in het stadion kan op korte termijn misschien een andere functie krijgen. Dan is de naamswijziging snel achterhaald. Daarom zie ik meer kansen voor een vernoeming van een ruimte op het te realiseren trainingscomplex.” Gerbrands denkt dat Verbeek wel komt als hij die ruimte mag openen. “Ik weet zeker dat hij dat leuk vindt. Hij zal zich ook vereerd voelen. Zo ken ik hem.”

Logo Goals and Glamour