Directeur eist bizarre maatregel van 17-jarige scholiere zonder beha

zaterdag 7 april 2018 om 14:27 door Redactie

Een 17-jarige Amerikaanse leerlinge die liever zonder beha naar school gaat, moest afgelopen week op het matje komen bij de directeur. Die eiste dat ze haar voorgevel zou afplakken. Het zou de jongens in haar klas te veel afleiden.

Lizzy Martinez droeg een los Calvin Klein-shirt, maar maar werd naar de ziekenboeg gestuurd om haar tepels met pleisters af te plakken. Zo zou de beweging van haar borsten ingeperkt worden. Een belachelijke actie van de schoolleiding, aldus het meisje.

“Eerst was ik geschokt, ik keek haar aan en vroeg ‘Je maakt toch een grap?’”, zo wordt ze geciteerd in Het Nieuwsblad. “Ik voelde me echt vies toen ze vervolgens vroeg of ik iets onder mijn T-shirt droeg. Toen ik nee antwoordde, vroeg ze me waarom niet. Uiteindelijk zat ik daar in tranen in de ziekenboeg, en kreeg ik pleisters aangereikt om me te bedekken.”

Lizzy en haar moeder zijn woedend over het incident, vooral omdat het schoolreglement niet staat dat het dragen van een beha verplicht is. Dat staat volgens de schoolleiding overigens wel op de planning. Zij blijven dus achter de maatregel staan.

Wat vinden jullie: moet onderstaande outfit gewoon kunnen?

Directeur eist bizarre maatregel van scholiere zonder beha

© Facebook

Directeur eist bizarre maatregel van scholiere zonder beha

© Facebook

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

4x
FAIL
2x
WTF
10x
SEXY
4x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!